Blog

A halogatás nagymesterének elméjében

Ismeri Ön a www.ted.com oldalt? Sajnos csak néhány hónappal ezelőtt szoktam rá azonban sokkal hasznosabbnak találom, mint Youtube-on ragadni, ahol bár szintén sok érdekes dolgot lehet tanulni, azonban az ember figyelme ott nagyon könnyen elterelődik.

Khan Academy-vel ellentétben Ted.com-on sokkal kötetlenebb témákról lehet kiváló előadásokat meghallgatni, s bizony nyelvgyakorlásnak is kiváló, hiszen az előadások anyaga letölthető írásos formában is, sőt számos magyar önkéntes kiváló munkát végezve nagy hányadát le is fordította mindezeknek.

Ízelítőül egyik kedvenc előadásomat szeretném megosztani, melynek érdekes a csattanója, s remélem Önt is cselekvésre sarkallja velem együtt nemcsak munkahelyi folyamatfejlesztés, hanem egyéb például egészség területen.

Jó szórakozást!

Megosztás:
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Keresés
Legutóbbi bejegyzések

HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait!

Megjelent Fehér Norbert új könyve, ami a kezdő folyamatfejlesztők számára íródott.
A hibák és a 7 fő veszteségforrás okozta költségek akár az árbevétel 25-30%-át is elérhetik a magyar vállalatoknál. A piaci megmaradás és versenyképesség megőrzésének a kulcsa ezek szisztematikus felderítése és csökkentése.

Tovább olvasom »
Népszerű címkék
Legyen Ön is Leand Six Sigma folyamatfejlesztő!

Jelentkezzen lean six sigma green belt képzésünkre, amelynek alapja a Magyar Minőség Szakirodalmi Díj 2019 elismerésben részesült A lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyve. A képzés oktatója pedig a könyv szerzője Fehér Norbert 17 év lean six sigma tapasztalattal és 500+ mentorált, vezetett projekttel.