Képzés

Hibázza tökéletesre vállalata folyamatait a PDCA módszerrel!

Mire elég a 99%-os teljesítmény manapság? Hogyan viszonyuljunk az otthon és a munkahelyünkön elkövetett hibákhoz? Mi a különbség a jó és a rossz hibák között? Lehet okosan hibázni? Ha igen, miért célszerű időről-időre szándékosan elkövetni azokat? Ismerje meg a PDCA módszert és 6 egyszerű eszközt, amivel bárki profi folyamatfejlesztővé válhat!
2021. november 29. (Online)

Lean Six Sigma Black Belt képzés

Az egyik fő ok, amiért a lean six sigma módszer sikeresebb a korábbi folyamatjavító megközelítéseknél, hogy nem pusztán egy minőségjavító módszer, hanem az egész vállalati szervezetre kiterjedő szerepeknek köszönhetően könnyebben beépül a mindennapi munkavégzésbe.
2022. február 28. (Online)

Lean Six Sigma Green Belt képzés

Six sigma green belt képzés a Magyar Minőség Szakirodalmi Díj 2019 elismeréssel jutalmazott szakkönyv írójával. Lehetséges nulla hibával működő vállalati folyamatokat kialakítani és működtetni hosszú távon? Miért törekedjünk erre, ha elsőre lehetetlennek tűnik ez a feladat? A lean six sigma módszer egy olyan problémamegoldó eljárás, amely az üzleti kulcsfolyamatokra koncentrálva az azokban felmerülő hibák számát, ingadozást és a veszteségforrásokat igyekszik minimalizálni a vevői igények jobb kielégítése érdekében. Jelentkezzen lean six sigma green belt képzésre, hogy megtanulja miként lehet minimalizálni a hibákat, a veszteségeket és az ingadozást a főfolyamatokban!
2022. január 10. (Online)

Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft.

Mérőrendszer analízis, folyamatképesség vizsgálat Minitab szoftverrel (Gage R&R, Cp/Cpk és társaik)

Mennyire befolyásolja a mérőrendszer adott folyamat kimenetében megjelenő ingadozást? Mi a különbség pontosság és precizitás között? Mit tehetünk, ha egy mérés nem ismételhető, vagy nem reprodukálható? A klasszikus gage R&R vizsgálaton túl más eszköz is rendelkezésre áll a mérőrendszer vizsgálatához? Mi a teendő, ha a mérés nem ismételhető, mert például roncsolásos vizsgálatot kér a vevő?
2022. január 10. (Online)

Statisztika alapok és adatelemzés Minitab szoftverrel

Átlag? Medián? Módusz? – Mikor melyiket célszerű használni? Miként befolyásolják a szélsőértékek az egyiket, illetve a másikat? Hány mérésre van szükség, hogy véleményt mondhassunk egy folyamatról? Mikor milyen grafikont célszerű rajzoltatni, hogy a legjobban be tudjuk mutatni a „sztori”-t?
2021. december 13. (Online)

Statisztika haladóknak Minitab szoftverrel

Vajon van különbség 2 beszállító által gyártott alkatrészek között? Szignifikánsan csökkent a hibák száma, illetve az ingadozás a bevezetett javítóintézkedések hatására?
2022. január 10. (Online)