Tanácsadás

1974-ben születettem. A leansixsigma.hu, a leansixsigmakezikonyv.hu és a hibazzatokeletesre.hu tulajdonosa vagyok. 2005 óta pedig nagyvállalatok folyamatfejlesztési projektvezetője, tanácsadója és támogatója. 2014-től ezzel párhuzamosan több egyetemen oktatok kontrolling, lean menedzsment, logisztika, minőségügy, projektmenedzsment, statisztikai folyamatfejlesztés, valamint változásmenedzsment témákban.

Rendkívül gyakorlatias szakembernek tartanak. A cselekedve tanulás elkötelezett híve vagyok. Nemcsak tanítom, de be is mutatom miként lehet kialakítani hiba és veszteségmentes folyamatokat egyszerű eszközökkel és technikákkal ott, ahol a hibákra, mint tanulási lehetőségre, s nem pedig elrejtendő dologra gondolnak a munkatársak.

Több mint ötszáz folyamatfejlesztési projektet vezettem, illetve támogattam Magyarországon és külföldön az elmúlt tizenöt év során. Elsősorban multinacionális hátterű termelő és szolgáltató vállalatokkal dolgozom együtt, melyek többek között az autó-, az elektronikai, a textil-, a fa-, az élelmiszer-, valamint a nyomdaipar területén működnek.

Megbízóim között olyan KKV-k is megtalálhatók, amelyek standardizálni, stabilizálni szeretnék üzleti folyamataikat a további növekedéshez, vagy például egy vállalatirányítási szoftver bevezetéséhez.

Első könyvem a lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyve elnyerte a megtisztelő Magyar Minőség Szakirodalmi Díj 2019 elismerést.

Személyesen konzultáción keresztül tudunk találkozni, amiért konzultációs díjat számlázok. Nem vagyok a legolcsóbb, de a hatékonyság és az eredményesség szempontjából gyorsan megtérülök.

Telefonon természetesen tudunk egyeztetni és tapasztalatom szerint egy rövid beszélgetés alapján el tudjuk dönteni, hogy tudok-e a szolgálatodra lenni, vagy nem érdemes találkoznunk.
Cégeknek szakmai előadásokat, belső képzéseket is tartok.
Bővebb információt a lenti adatlap segítségével kérhetsz.
Alatta az űrlap ugyanaz, mint a kapcsolat menüpont alatt