Blog

Excel Solver optimalizáció – Leányszöktetés, vagy harc életre-halálra?

Egyszer volt, hol nem volt az Üveghegyen is tú,l élt egy gonosz sárkány, amely elrabolta az ország legszebb leányát.

Az ifjú király, kinek a lány régóta jegyese volt, elindult felkutatására, a hegy lábánál egy feladványba botlott. S hogy kiderítse otthon tartózkodik-e a sárkány egy lineáris egyenletrendszert kellett megoldania excel solver segítségével.

Lássuk miként oldotta meg a király a lineáris egyenletrendszert excel solver segítségével, s vajon lehetséges-e a leányszöktetés, vagy életre-halálra való küzdelemben kell legyőznie a sárkányt.

Az excel solver munkafüzet letöltése.

További folyamatfejlesztésről szóló információkért olvassa Lean Six Sigma esettanulmányainkat, tekintse meg hírlevelünket, vagy jelentkezzen Lean Six Sigma képzéseinkre!

Jó folyamatfejlesztést kívánunk!

Megosztás:
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Keresés
Legutóbbi bejegyzések

HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait!

Megjelent Fehér Norbert új könyve, ami a kezdő folyamatfejlesztők számára íródott.
A hibák és a 7 fő veszteségforrás okozta költségek akár az árbevétel 25-30%-át is elérhetik a magyar vállalatoknál. A piaci megmaradás és versenyképesség megőrzésének a kulcsa ezek szisztematikus felderítése és csökkentése.

Tovább olvasom »
Népszerű címkék
Legyen Ön is Leand Six Sigma folyamatfejlesztő!

Jelentkezzen lean six sigma green belt képzésünkre, amelynek alapja a Magyar Minőség Szakirodalmi Díj 2019 elismerésben részesült A lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyve. A képzés oktatója pedig a könyv szerzője Fehér Norbert 17 év lean six sigma tapasztalattal és 500+ mentorált, vezetett projekttel.