Fehér Norbert

A lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyve

LEAN sebesség + SIX SIGMA minőség

A lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyvben bemutatott  módszer elsajátításával megtanulhatja hogyan lehet legyőzni az üzleti kulcsfolyamatokban megrejlő hibákat és ingadozást tények, adatok felhasználásával úgy, hogy a vevői igényt hatásosan és hatékonyan tudja kielégíteni az Ön vállalata elsőre jó megoldásokkal. A tanulási folyamatot esettanulmányok bemutatása, Minitabos példák, QR kódok beolvasásával elérhető online videók, valamint interaktív tesztek segítik.

Kiadó

Cash Flow Navigátor Kft.

Kiadás éve

2018

15 400 Ft

A könyv leírása

A könyvben bemutatott LEAN SIX SIGMA folyamatfejlesztő módszer elsajátításával megtanulhatja hogyan lehet legyőzni az üzleti kulcsfolyamatokban megbúvó hibákat és ingadozást tények, adatok felhasználásával úgy, hogy a vevői igényt hatásosan és hatékonyan tudja kielégíteni az Ön vállalata, elsőre jó megoldásokkal.

A tanulási folyamatot esettanulmányok bemutatása, Minilab© példák, QR kódok beolvasásával elérhető online videók, valamint interaktív tesztek segítik.

Kinek ajánlja a szerző a LEAN SIX SIGMA folyamatfejlesztés kézikönyvet?

  • Vállalati döntéshozóknak, akiknek fontos a stabil működési környezet megteremtése, valamint a tanuló vállalati kultúra kialakítása.
  • Mérnököknek, technikusoknak, akik bár tanultak a kvantitatív folyamatjavító eszközökről felsőfokú tanulmányaik során, azonban ez a tudás nem vált a mindennapos munka részévé, így megkopott.
  • Quality területen dolgozóknak, hogy igazi értékteremtő munkát végezhessenek a folyamatos vevői reklamációkezelés helyett.
  • Beszállítók fejlesztőinek, amennyiben úgy látják, hogy üzleti partnerük kritikus kihívással küzd minőség, szállítási határidő, vagy megugró költségek tekintetében.
  • Logisztikusoknak, akik tervezőként, beszerzőként, raktárosként hibás folyamatokat, megmagyarázhatatlan ingadozást tapasztalnak az információ-, valamit az anyagáramlás terén.
  • Kontrollereknek, akiknek elegük van a folytonos magyarázkodásból, ígérgetésekből a negatív irányú terv-tény eltéréselemzések során.
  • Lean Szakembereknek, akik a Lean sebesség mellett a Six Sigma minőségi szintet kívánják megvalósítani vállalatuknál, valamint bővítenék a szakmai ismereteiket.
  • Termelésvezetőknek, akik tények, adatok alapján kívánnak vezetni, dönteni.
  • Mindenkinek, akiknek elege van a folyamatosan visszatérő hibákból, a „tűzoltás” jellegű problémamegoldásból és valamilyen végleges, fenntartható megoldást szeretnének megvalósítani az üzleti kulcsfolyamatokban.

Lean six sigma kézikönyv beleolvasó letöltése.

A könyvhöz tartozó esettanulmány – webshop logisztikai folyamatok fejlesztése a lean six sigma módszerrel:

A könyv paraméterei

Könyv címe
A lean six sigma folyamatfejlesztés kézikönyve
Szerző
Fehér Norbert
ISBN
9786150002088
Kiadó
Cash Flow Navigátor Kft.
Kiadás éve
2018
Könyv nyelve
magyar
Borító formátuma
Keménytáblás
Oldalak száma
428