HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait! - Lean Six Sigma Folyamatfejlesztő Szakértői blog - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait!

LEAN SIX SIGMA tanácsadás
Közzétette itt Általános ·
Tags: leansixsigmakönyvhibaveszteségPDCA
HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait!

A hibák és a 7 fő veszteségforrás okozta költségek akár az árbevétel 25-30%-át is elérhetik a magyar vállalatoknál. A piaci megmaradás és versenyképesség megőrzésének a kulcsa ezek szisztematikus felderítése és csökkentése.


A HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait című könyvből megtanulhatja a folyamatfejlesztés és minőségügy alapvető fogalmait, megismerheti a megszüntetésükre törekvő PDCA ciklust 6 egyszerű eszközzel, melyek alkalmazásához nem szükséges mérnöki, technikusi tudás. Végül pedig a 21 napos HIBÁZZA TÖKÉLETESRE kihívásban naplószerűen vezetheti lépésről lépésre az akcióit levonva a tanulságokat, tapasztalatokat.

A könyvet elsősorban minőségügy és folyamatfejlesztés iránt érdeklődő személyeknek írtam, de lean six sigma folyamatfejlesztők is haszonnal forgathatják.

A HIBÁZZA TÖKÉLETESRE vállalata folyamatait című könyv megrendelhető itt:
https://hibazzatokeletesre.hu/

Gyakorlott folyamatfejlesztőknek szóló, Magyar Minőség Szakirodalmi Díj 2019 elismerésben részesült könyvem, a LEAN SIX SIGMA folyamatfejlesztés kézikönyve megrendelhető itt:
https://leansixsigmakezikonyv.hu/

Jó tanulást és folyamatfejlesztést kívánok!
Fehér Norbert


A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. folyamatfejlesztéssel és minőségjavítással kapcsolatos Lean Six Sigma filozófiája: A hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára az üzleti kulcsfolyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Tanácsadó cégünk küldetése, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási erőfeszítéseik során.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz